Refused’s The Shape of Punk to Come genudgives

refused-presse1998-565x377
Svenske Refused’s klassiske album fra 1998, The Shape of Punk to Come, bliver nu genudgivet i en deluxe udgave af Epipaph Records. Udover en cd med det originale album kommer udgivelsen med 2 dvd’er; en ikke tidligere udgivet live dvd samt dokumentaren Refused are Fucking Dead, som Epitaph udgav i 2006.

Der har i den seneste måned været rygter om, at Refused skulle blive gendannet. Rygterne opstod da Epitaph valgte at genoplive bandets hjemmeside, hvilket – har det vist sig – var noget de gjorde pga. genudgivelsen af The Shape of Punk to Come. Så der vil formentligt ikke komme nogen gendannelse foreløbig.

The Shape of Punk to Come Deluxe Edition udkommer d. 8. juni og vil være tilgængelig på vinyl, cd samt download.

More from Carsten Fjølner
Download coverversion af hele OK Computer
Bladrer man lister over 90ernes bedste albums igennem, så er der et...
Read More
0 replies on “Refused’s The Shape of Punk to Come genudgives”