The Soundtrack Of Our Lives udgiver digital EP

Foto: Fredrik Wennerlund
Foto: Fredrik Wennerlund

Svenske The Soundtrack of Our Lives (TSOOL) udgav tilbage i 2008 deres femte studiealbum Communion. Da der var tale om en omfangsrig dobbelt-cd med ikke mindre end 24 nye numre, burde der være nok musik til en længere pause. Og det lader til at vi skal vente lidt endnu, for bandets næste album vil tidligst se dagens lys i 2011. Titlen bliver Origin Vol II, og fortsætter dermed serien efter Communion-forgængeren Origin Vol I.

I mellemtiden er det dog muligt at fornøje sig med en digital EP, som TSOOL netop har smidt på gaden. The Immaculate Convergence indeholder udover en ny singleversion af “Passover”, der også var at finde på Communion, også de tre nye numre “Take Me Back”, Snuff Parade” og “From This Moment”. Ifølge bandet selv tre smukke tilbagelænede numre.

The Immaculate Convergence distribueres via ITunes.

Udgivelsen af The Immaculate Convergence markerer også starten på en serie af digitale udgivelser, som vil fortsætte i 2010-2011 indtil udgivelsen af Origin Vol II.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Fu Manchu fejrer jubilæum i Danmark
Stoner rockens ukronede konger Fu Manchu fylder 30 år i år, og...
Read More
0 replies on “The Soundtrack Of Our Lives udgiver digital EP”