Vil du være den nye sanger i Hatesphere?

Foto: Peter Svendsen

Netop hjemvendt fra en USA-tour med The Black Dahlia Murder, Obscura og Augury afholder Hatesphere sangeraudition d. 24. og 25. april i København.

Ifølge Hatesphere er der allerede planer om endnu en USA tour, en stribe efterår/vinter-koncerter i Europa, samt en efterfølger til det DMeA-vindende album To The Nines engang i 2011. Så den nye sanger kan godt forvente et travlt år.

I en udsendt mail skriver Hatesphere følgende:

Hatesphere efterlyser følgende:

Selvom vi på dette tidspunkt har flere sanger-auditions planlagt, har vi besluttet offentligt at søge i håb om at udvide listen over mulige sangere. Inden du begynder at overveje noget som helst, så ha’ venligst følgende i mente: for det første skal du være musikalsk, så hvis du ikke kan synge, skrige, growle osv., så lad venligst være med at melde dig. Vi er et band, der turnerer (meget!), så hvis du ikke kan leve i en bus i lange perioder med en håndfuld ildelugtende hoveder, så lad være at melde dig. Vi forventer hårdt arbejde og uendelig dedikation, så hvis du ikke kan give dig 100 %, så lad være at melde dig! Kort fortalt, vi har brug for en sanger med talent og en stærk vilje. Hvis du besidder dette, så send venligst al relevant information til info@hatesphere.com (skriv “sanger” i emne-feltet). Auditions bliver afholdt den 24. og 25. april i København, og vi vender tilbage til alle med nærmere info om hvornår, hvordan og hvor I skal møde op.

Hygge,
HateSphere

Der står ikke noget om, hvornår deadline er for at indsende ’relevant information’, men eftersom auditions er den 24. og 25. april skal man nok ikke vente for længe.

More from Carsten Fjølner
2010s tyve bedste albums
Diskant.dk har kåret årets 20 bedste albums.
Read More
0 replies on “Vil du være den nye sanger i Hatesphere?”