Engelske The Slits og danske Nikolas giver koncert i Vega på onsdag

Når det britiske pigepunkband The Slits spiller koncert i Lille Vega på onsdag, så er det med det københavnske band Nikolas som support. Nikolas spiller ifølge sig selv psykedelisk og spastisk dansemusik og består af Niels Kristian Eriksen (Thulebasen, Kloak), Palle Højrup (Lamburg Tony) og Anders Jørgen Mogensen (Alle med balloner og terrasser, Kloak). Lyt til det særegne musik her.

Hovednavnet The Slits er et af de ældste punkbands i historien, og deres rødder går helt tilbage til 1976. Bandet blev opløst i 1981, men gendannet i 2005 af to af de oprindelige medlemmer, forsanger Ari Up og bassisten Tessa Pollitt. Det er indtil videre blevet til en ep i 2006 og sidste år kom albummet Trapped Animal. På allmusic.com kan man læse, at da Slits var på tour med The Clash havde de Mick Jones til at stemme deres guitarer for dem.

Arrangementet er onsdag d. 19. maj og koster 125 kroner + gebyr.

More from Carsten Fjølner
Smog: A River Ain’t Too Much To Love
Flot akustisk album fra Bill Callahan På trods af, at Smog på...
Read More
0 replies on “Engelske The Slits og danske Nikolas giver koncert i Vega på onsdag”