Isis går i opløsning

Foto: Claus Michaelsen

På sidste års Roskilde Festival kunne man opleve amerikanske Isis’ mur af tunge og støjende guitarer. Bandet virkede tændte, og publikum ligeså. Men nu lader det til at Isis har mistet gnisten, for på bandets officielle blog kan man læse at Isis har valgt at stoppe mens legen er god.

Bandet skriver at de fra starten af har været enige om at Isis ikke skulle være et af de slags band, der fortsatte meget længere end de burde. Så derfor trækkes stikket ud nu, mens man stadig føler sig på toppen.

Isis drager  nu ud på en sidste tour, der desværre ikke svinger forbi Europa, men kun er forbeholdt det amerikanske kontinent. Den aller sidste Isis koncert finder sted d. 23. juni i Montreal, Canada.

Læs hele pressemeddelelsen her: http://isistheband.blogspot.com

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
05.07.08 – Judas Priest – Orange Scene, Roskilde Festival
Judas Priest har bestemt haft deres storhedstid, og der er ingen tvivl...
Read More
6 replies on “Isis går i opløsning”