Zu spiller i Musikcaféen 27.maj

De italienske lunatics i Zu spiller op til avantgarde-dans i Musikcafeen i Huset i Magstræde torsdag d. 27. maj.

Holder man af aparte og særegen musik, som kommer ud i alle hjørner af det musikalske spektrum, det være sig jazz, rock og punk i balstyrisk blanding, bør man gøre sig selv den tjeneste, at frekventere det over 40 år gamle musikhus, når den italienske trio spiller op til instrumental galskab af bedste klasse.

Trioen består af bas, trommer og sax, som leverer en særdeles potent og vild musik med kæmpe glimt i øjet. Deres koncert på Roskilde Festival sidste år, var en mildt sagt anderledes oplevelse, med bl.a. hundebjæf som grundlag for et beat og så tonstunge saxofonblæs, at buksebenene blafrede.

Bandet er i øvrigt signet af Mike Patton på Ipecac og der hører de så sandelig godt hjemme, for det er ikke Alfarvej der cruises nedad, når Zu spiller, snarere en knotten og rusten Fiat med Lightning Bolt, Melt Banana og The Ex, side om side med John Coltrane og Sun Ra i cd-afspilleren.

På Roskilde Festival 2009 lukkede de på sublim vis Pavilionscenen søndag aften, mens Coldplay trak det store publikum ud foran Canopyscenen og det var synd, for koncerten var en oplevelse ud over det sædvanlige og kastede karakteren 10/10 på nærværende magasin af sig.

Giv galningerne fra støvlelandet en chance på det lille fine spillested, hvis du foretrækker din musik nyskabende og bevidsthedsudvidende med et godt spark i røven.

Gør du det vil du med garanti ikke gå upåvirket derfra.

More from Thomas Steen Jensen
Hundreds: Hundreds
Det er svært at blive berørt eller forført af Hundreds' forsøg på...
Read More
0 replies on “Zu spiller i Musikcaféen 27.maj”