Life of Agony udgiver cd/dvd

Life of Agony er på trapperne med en cd/dvd med titlen 20 Years Strong: River Runs Red | Live In Brussels. Udgivelsen rammer gaden den 19. juli og skal formentligt ses som en udgivelse i anledning af bandets tyve års jubilæum – der var sidste år.

Life of Agony blev dannet i sommeren 1989 og fire år senere udgav de deres legendariske debutalbum, River Runs Red. Bandet nåede at udgive tre albums, inden frontmand Keith Caputo forlod bandet. Bandet tog derefter Whitfield Crane fra Ugly Kid Joe ind som sangen, men det fungerede ikke og Life of Agony blev officielt opløst i 1999. Bandet blev senere gendannet med Caputo ved roret, og i 2005 udgav de det udmærkede album Broken Valley. I mellemtiden havde Caputo udgivet to soloalbums – hvilket også er det antal soloalbums han har lavet siden Life of Agonys gendannelse.

Den nye udgivelse indeholder en cd med en optagelse fra en koncert i Bruxelles samt en dvd med samme koncert optaget med 10 kameraer og en on-the-road dokumentar.

Tracklisten til 20 Years Strong: River Runs Red | Live In Brussels:

1. This Time
2. Underground
3. River Runs Red
4. Through And Through
6. Bad Seed
7. My Eyes
8. Respect
9. Method Of Groove
10. The Stain Remains
11. Other Side Of The River
12. Love To Let You Down
13. Weeds
14. Lost At 22

More from Carsten Fjølner
Pearl Jam holder pause
Da Pearl Jam afsluttede deres verdensturne i Oeiras, Portugal i sidste weekend...
Read More
0 replies on “Life of Agony udgiver cd/dvd”