90’ernes bedste albums kåres her på siden


I anledning af årtusindeskiftet kårede diskant.dk’s skribenter 00’ernes 30 bedste albums. Nu er vi gået endnu et tiår tilbage i tiden og kårer 90’ernes 30 bedste albums. Der er i den forbindelse blevet nomineret og voteret, og det endelige resultat kan selvfølgelig diskuteres og skal kun tages som et øjebliksbillede af vores tilknyttede skribenters musikalske præferencer lige nu og her. Ikke desto mindre vil jeg mene, at der er nogle uomgængelige albums med på listen – samtidig med der også er blevet plads til overraskelser.

Vi har valgt at offentliggøre ét nyt album fra listen hver dag. Vi starter med nummer 30 i dag og tæller ned til nummer 1, som bliver offentliggjort den 30. juni. Lige tids nok til at man kan nå at få hele listen med inden Roskilde Festivalen skal indtages. I hvert fald for undertegnede.

Den daglige offentliggørelse kan ses i boksen på forsiden øverst til venstre. Og for at det ikke bare bliver endnu en liste, så har vi valgt at skrive en retrospektiv anmeldelse af hvert eneste af de tredive albums. Listen bliver også løbene offentliggjort på vores Facebook-side, hvor det også vil være muligt at diskutere de udvalgte albums.

God læselyst.

More from Carsten Fjølner
Fiona Apple: Extraordinary Machine
Fiona Apple er tilbage med manér Efter en længere pause er den...
Read More
0 replies on “90’ernes bedste albums kåres her på siden”