John Garcia – Video-interview

En Kyuss reunion har været mange stonerrock-fans våde drengedrøm de sidste 15 år. Kyuss er nemlig stadig kongerne af ørkenrock, selvom de gik i opløsning i 1995. Bandets medlemmer fortsatte i andre bands som bl.a. Fu Manchu, Queens Of The Stoneage, Unida og Mondo Generator, så det er vel næppe helt forkert at se Kyuss som et af de vigtigste bands inden for stonerrocken.

Bandets Blues For The Red Sun er da også netop havnet på en 19. plads på Diskant.dks liste over 90’ernes bedste albums, så et eller andet har de gjort rigtigt. Du kan læse anmeldelsen her!

Men når man nu ikke kan få den helt ægte vare, må man jo nøjes med det næstbedste. Kyuss sanger John Garcia er nemlig netop nu på tour med lejet personnel under “Garcia Plays Kyuss”-fanerne , og i den forbindelse fik Diskant.dk sig lige en snak med amerikaneren om både hans gamle og nye band.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Ny Bokassa video
Norske Bokassa er blevet Lars Ulrichs darlinge, og så er det jo...
Read More
0 replies on “John Garcia – Video-interview”