Ryan Adams klargør tre lp’er til udgivelse


Den myreflittige Ryan Adams har holdt lidt igen med udgivelserne siden Cardinology fra 2008. I forrige uge kom så Orion, der var et sci-fi punk album, der kun blev udgivet på vinyl og som download. Og nu er der mere på vej.

På sin Facebook-side fortæller Ryan Adams, at han er ved at støve gamle indspilninger af som det er planen skal udkomme på vinyl på et endnu ukendt tidspunkt:

Ryan Adams’ Facebook-beskeder:

“Ryan Adams & The Cardinals, “III/IV” Double LP, ( unreleased and in the vault since 2006 ) fresh from the mastering plant! Also day one of demo’s went great! Have A GREAT WEEKEND yall and that’s an order. XX DRA

oh yeah, p.s. the “Blackhole” LP ( recorded over Christmas in 2005 ) is also back from the mastering plant. I f’n love this thing. It took 4 years to make it and to me it is basically Love is Hell Part 3… lots of shimmery guitar love on this. Exciting times!!!

Udover at støve gamle demoer af, kunne Adams i sidste uge fortælle, at han efter at have deltaget i Ronnie James Dio’s begravelse var inspireret til at skrive en række sange. Om de bliver indspillet og udgivet vil tiden vise.

Day after Dio’s funeral they just fell out. Soft mellow acoustic jams – lots of New Orleans scenery and vibe from the trip.

More from Carsten Fjølner
Niels Arden Oplev: Headbang i hovedlandet
Det lykkedes kun instruktør Niels Arden Oplev at komme ind under huden...
Read More
0 replies on “Ryan Adams klargør tre lp’er til udgivelse”