Danko Jones – Video-interview

Danko Jones på Copenhell 2010 (Foto: Claus Michaelsen)

Canadiske Danko Jones er rockens frække dreng. Deres højpotente blues-inspirerede boogie-rock har været grundstammen siden første plade, men på den forrige plade Never Too Loud, var lyden dog blevet en anelse for poleret. Det resulterede i en stribe af dårlige anmeldelser – Danko Jones havde simpelthen mistet den kant og frækhed der var deres varemærke.

Derfor var det med en vis spænding, da deres seneste udgivelse Below The Belt kom på gaden. Ville bandet være i stand til at finde tilbage til den energi de tidligere havde haft? Heldigvis er Below The Belt et skridt i den rigtige retning. Lyden er igen mere skramlet og sangskrivningen er atter “in your face”. Danko Jones er med andre ord tilbage der hvor vi kender dem.

Derfor var det naturligt at tage en snak med Danko Jones, da bandet for nyligt gæstede metalfestivalen Copenhell. Det blev bl.a. til en snak om den nye plade, udvikling og den canadiske musikscene.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Roskilde Festival offentliggør plakaten
Når Roskilde Festival en gang om året offentliggør årets program, sidder der...
Read More
0 replies on “Danko Jones – Video-interview”