Beck klar til endnu et Record Club album

Becks Record Club går i al sin enkelhed ud på at lave en coverversion af et helt album på en enkelt dag. Foreløbig har han sammen med musikere som Jeff Tweedy, Jamie Lidell, Devendra Banhart, Feist, Nigel Godrich og mange flere indspillet versioner af Cohens Songs of Leonard Cohen, Velvet Undergrounds Velvet Underground & Nico, Skip Spences Oar og INXS’ Kick, der alle kan høres og ses på Becks hjemmeside.

Nu har Beck været på spil igen. Denne gang er det den græske New Age komponist Yannis Live at the Acropolis (1993), der er blevet genindspillet i Becks version. Til at hjælpe har Beck bl.a. indhentet Sonic Youths Thurston Moore og Tortoise.

Første sang fra sessionen ligger allerede på Becks hjemmeside og hen over sommeren vil der blive lagt et nyt nummer ind hver uge.

Record Club: Yanni “Santorini” from Beck Hansen on Vimeo.

More from Carsten Fjølner
Guns N’ Roses benægter musiktyveri
I tirsdags kunne vi meddele, at de to pladeselskaber Independiente og Domino...
Read More
0 replies on “Beck klar til endnu et Record Club album”