R.E.M. er færdige med indspilningerne til kommende album

Ifølge R.E.M.’s hjemmeside, så er bandet nu færdige med indspilningerne til efterfølgeren til 2008s Accelerate. Det endnu navnløse album er blevet indspillet i Hansa Studio i Berlin, hvor vi i tirsdags kunne fortælle, at KT Tunstalls nye album også er indspillet. Og hvor legendariske albums som David Bowies Heroes og U2s Achtung Baby ligeledes kommer fra.

Jacknife Lee (U2, Snow Patrol, Bloc Party) vil nu gå I gang med at mixe albummet, der forventes at udkomme i løbet af foråret 2011. Det bliver R.E.M.’s 15. album.

I disse dage udkommer der i øvrigt en 25 års jubilæumsudgave af R.E.M’s tredje album Fables of the Reconstruction, der kan rekvireres som download, 2xCd, der inderholder 14 hidtil uudgivne demooptagelser, samt på 180 gram vinyl.

More from Carsten Fjølner
The Dillinger Escape Plan sparker døren ind til Copenhell
Tidligere på ugen aflyste Mastodon, til stor fortrydelse for mange, deres koncert...
Read More
0 replies on “R.E.M. er færdige med indspilningerne til kommende album”