Beavis and Butthead vender tilbage til MTV

Dengang MTV stadig var en musikkanal huserede de to tegneserieteenagere Beavis og Butthead. De spillede musikvideoer som de talte indover med enten afsky eller begejstring. Særligt begejstrede blev de to hvis videoerne involverede ild, eksplosioner eller damer.

Ifølge New York Post vender de to nu tilbage til MTV – der i dag er en reality-tv-kanal og ikke en musikkanal – på et endnu ikke kendt tidspunkt. Om showet vil blive bygget op på samme måde som tidligere vides heller ikke.

Beavis og Butthead blev oprindeligt vist på MTV fra 1993 til 1997 og i 1996 kom filmen Beavis And Butthead Do America.

Her er et klip, hvor Beavis og Butthead anmelder U2. ”Boner come to dinner”.

More from Carsten Fjølner
20.03.11 – Rise Against – Store Vega, København
Det politisk bevidste punk-band Rise Against lagde endnu engang vejen forbi Store...
Read More
0 replies on “Beavis and Butthead vender tilbage til MTV”