The Dillinger Escape Plan – Video-interview

Amerikanske The Dillinger Escape Plan er berømte og berygtede for deres ekstremt energiske liveshows. I Danmark har vi senest kunnet opleve dem live i juni, da de agerede substitut for Mastodon, der desværre måtte aflyse deres koncert på Copenhell. Selvom bandet havde spillet i Schweiz tidligere på dagen var der bestemt ikke træthed at spore hos den energiske sæk lopper, og de leverede en højpotent koncert, der blæste publikum totalt omkuld. Men hvor pokker får de deres energi fra?

For at få det opklaret, havde Diskant.dk en halv interview-aftale med Dillinger Escape Plan under Copenhell, men logistikken tillod desværre i sidste ende ikke interviewet pga. tidsnød. Da undertegnede aldrig før havde set The Dillinger Escape Plan på et mindre spillested, drog jeg derfor den efterfølgende fredag fra København til den lille nordtyske by Flensburg, for at opleve bandet live sammen med ca 100 andre fans, og med håbet om endnu en chance for at lande et interview. Vi fangede tilfældigvis forsanger Greg, trommeslager Billy og bassist Liam inden koncerten til en hurtig snak.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Lyt til nyt nummer fra Valient Thorr
Amerikanske Valient Thorr udgiver d. 29. juli deres 8. album Old Salt...
Read More
One reply on “The Dillinger Escape Plan – Video-interview”