Lyt til nyt nummer med Spiritual Beggars

Foto: Adde

Det er fem år siden supergruppen Spiritual Beggars sidst kom med et livstegn, da de udgav Demons, der var bandets 6. studiealbum. I mellemtiden har bandchef Michael Amott haft travlt med sit hovedband Arch Enemy og en reunion-tour med legenderne Carcass. Den hårdtarbejdende Amott har dog fundet lidt tid i kalenderen til at puste liv i Spiritual Beggars igen, og 30. august udkommer bandets 7. albun Return To Zero.

Spiritual Beggars består foruden Michael Amott også af Ludwig Witt (Firebird) på trommer, Per Wiberg (Opeth) på Keyboards, Sharlee D’Angelo (Arch Enemy, Witchery, Mercyfull Fate) på bas og nytilkomne Apollo Papathanasio (Firewind) på vokal. Papathanasio afløser Janne “JB” Christoffersson, der har valgt at fokusere på sit band Grand Magus.

Lige nu er det muligt at lytte til det nye Spiritual Beggars nummer “Star Born” på bandets officielle MySpace-side.

Tracklisten til Return To Zero ser således ud:
1. Return To Zero [Intro]
2. Lost In Yesterday
3. Star Born
4. The Chaos Of Rebirth
5. We Are Free
6. Spirit Of The Wind
7. Coming Home
8. Concrete Horizon
9. A New Dawn Rising
10. Believe In Me
11. Dead Weight
12. The Road Less Travelled

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Malmøfestivalen offentliggør de første navne
På den anden side af sundet i Malmø har de fundet formlen...
Read More
0 replies on “Lyt til nyt nummer med Spiritual Beggars”