Download ny Jens Lekman sang

På mandag giver Jens Lekman en for længst udsolgt koncert Lille Vega. Er man en af de heldige, der nåede at købe en billet, så kan man passende varme op med at downloade hans nye nummer, der bærer titlen ”The End of the World is Bigger Than Love”. Det eneste man skal gøre er at skrive sin mailadresse ind i nedenstående, hvorefter man får tilsendt et link til download af sangen – en sang vis omkvæd i øvrigt minder undertegnede om ”Can’t Help Falling In Love”.

Sidst Jens Lekman udgav et album var i 2007, hvor han udgav Night Falls Over Kortedala, der fulgte op på fuldlængdedebuten fra 2004, When I Said I Wanted to Be Your Dog. Der er ikke noget nyt om, hvornår hans tredje langspiller udkommer, men at han atter er i studiet skulle være ganske vist. Så mon ikke der kommer et nyt album i 2011?

Har man allerede Night Falls Over Kortedala og When I Said I Wanted to Be Your Dog kan man i mellemtiden fornøje sig med at anskaffe sig nogle af alle de ep’er Lekman også har udgivet. Oh You’re So Silent Jens har samlet 16 af de bedste numre derfra. Bl.a. nedenstående, der indeholder den ultimative kærlighedserklæring:

I can’t say that you are pretty
that would make me a liar
but you turn my my legs to spaghetti
…and set my heart on fire

More from Carsten Fjølner
Jay Farrar og Jim James danner ‘supergruppe’
Til februar udkommer albummet New Multituds. Albummet er indspillet af Jay Farrar,...
Read More
0 replies on “Download ny Jens Lekman sang”