Gutter Island fejrer 10 års jubilæum

Den 20. og 21. august afholdes Gutter Island Garagerock Festival 10 års jubilæumsfestival. Ret godt klaret for en festival, der dækker den mest rendyrkede rock’n’roll, der kan findes i Danmark – peppet op med lidt udenlandske godter.

Line-up 2010 præsenterer soul og garage-eksplosionenThe Heavy (UK), det legendariske rock’n’roll act The Nomads (S), Navigators (N) med forsangeren Trond Andreassen fra hedengangne Ricochets, party-garage orkester The Goo Men (N) og The Vanjas, der leverer rock’n’roll inspireret af 50- og 60’ernes rhythm’n’blues, gospel og soul.

Resten af årets program tæller navnene Disgrace (SF), Baby Woodrose (DK), The Defectors (DK), Thee Gravemen (S), The Tremolo Beer Gut (DK), Kamikaze Queens (D), Vermillion Sands (I), De Høje Hæle (DK), Black Pussy (DK), Glow Kit (DK), J. Tex & The Volunteers (DK), President Fetch (DK), Moonless (DK), Vampire Blow (DK), Mescalin, Baby (DK) og The Hedgehogs (DK).

Tid og sted:
Festivalen afholdes på Masnedøfort på Fortvej ved Vordingborg fredag den 20. – lørdag den 21. august 2010. Dørene åbner klokken 16 om fredagen og det første band går på klokken 20.

Billetter (købes på Billetlugen):
To dags billet: 495,- + gebyr
To dags billet inkl. bustransport fra København: 595,- + gebyr (NB! Begrænset antal pladser)

More from Carsten Fjølner
Nicole Atkins på vej med nyt album
Den smukke sangerinde Nicole Atkins har offentliggjort, at hun udgiver sit tredje...
Read More
0 replies on “Gutter Island fejrer 10 års jubilæum”