Weezer offentliggør albumcover. Lyt til nyt nummer

Det er ikke ligefrem smukke covers, der har prydet Weezers seneste albums. Det næste album i rækken, Hurley, der udkommer på Epitaph den 14. september, bliver ingen undtagelse. Coveret – som kan ses herover – prydes nemlig af Jorge Garcia, der spillede rollen som Hurley i sci-fi serien Lost.

Om valget udtaler Weezer-frontmand Rivers Cuomo følgende til Spinner:

I just loved this photo of Jorge Garcia – it just had this amazing vibe. We didn’t want to do a fourth self-titled record and we knew people would refer to it as ‘the Hurley record’ even if left it without that title, so we just called it ‘Hurley.’ No words are on the cover because all we wanted was his amazing face.

Nedenfor kan man høre “Memories”, der er første singleudspil fra Hurley. Der er ikke sluppet så meget ud om albummets øvrige numre, men det er sikkert, at nummeret ”Run Away” er skrevet sammen med den altid flittige Ryan Adams.

0 replies on “Weezer offentliggør albumcover. Lyt til nyt nummer”