Reese Witherspoon som Peggy Lee

I 2005 vandt Reese Witherspoon en Oscar for sin rolle som June Carter i Walk the Line. Nu forlyder det, at Reese kaster sig over endnu en af de helt store fra den amerikanske sangskat. Hun har nemlig sikret sig rettighederne til at lave en film om Peggy Lee (billedet), og hun har allerede allieret sig med instruktør Nora Ephron (Sleepless in Seattle, You’ve Got Mail, Julie & Julia) og Mark Platt, der producerede Legally Blonde-filmene.

Peggy Lee startede sin karriere i 1940erne, hvor hun sang for Benny Goodmans band inden hun kastede sig ud i at indspille en lang række jazz-inspirerede albums samt skrive musik til forskellige filmsoundtracks. Hun var selv på lærredet i The Jazz Singer (1953) og musicalen Pete Kelly’s Blues (1955). Sidstnævnte gav hende en Oscar-nominering for Best Supporting Actress.

Peggy Lee døde i 2001 i en alder af 81 år.

0 replies on “Reese Witherspoon som Peggy Lee”