Anathema til Århus d. 1 okt

Det melodiske prog-rock ensemble Anathema gæster Train i Århus på deres igangværende turné. Gruppen fra Liverpool har eksisteret siden 1990 og er netop højaktuel med deres 8. udspil We’re Here Because We’re Here som af flere medier er udråbt til et mesterværk. Pladen er mixet af Steven Wilson fra Porcupine Tree som i høj grad har givet gruppens lyd et løft. Anathema spiller stemningsfyldt alternativ rock med følelser og intense øjeblikke.

Gruppens aktuelle album modtog for nylig karakteren 9/10 her på Diskant.dk – læs Thomas Steen Jensens begejstrede ord her!

Du kan læse mere om koncerten på Trains hjemme side www.train.dk

Written By
More from Søren Genefke
Steven Wilson: Insurgentes
Det musikalske vidunderbarn og hjernen bag Porcupine Tree har begået sit første...
Read More
0 replies on “Anathema til Århus d. 1 okt”