Slayer udgiver massivt vinyl boxset

Titler som Reign In Blood (1986), South Of Heaven (1988) og Seasons In The Abyss (1990) vil klinge bekendt i de fleste metalfans ører. De amerikanske thrash legender Slayer har nemlig gennem tiden leveret en del klassiske metalalbums, og nu genudgiver bandet alle plader fra deres Def/American Recordings katalog som et storstilet vinyl boxset under titlen The Vinyl Conflict.

Pakken kommer til at indeholde pladerne Reign In Blood (1986), South of Heaven (1988), Seasons In The Abyss (1990), Decade of Aggression (1991), Divine Intervention (1994), Undisputed Attitude (1998), God Hates Us All (2001), Christ Illusion (2006), og World Painted Blood (2009). Alle plader bliver remasteret fra de originale masterbånd og presses på 180 grams vinyl. Hver plade har en klar innersleeve i en innerjacket, som igen er omkranset af et cover, og reproduktioner af de originale covers er indsat som inserts.

The Vinyl Conflict udkommer først til oktober, og desværre ser det i øjeblikket ud som om, at boxsettet ikke bliver tilgængeligt i Europa. Man har dog altid lov til at håbe.

Læs mere om udgivelsen her!

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Ønsk numre til Den Sorte Skoles Roskilde jubilæums-koncert
Når Dyrskuepladsen i Roskilde i slutningen af juni fyldes med musik- og...
Read More
0 replies on “Slayer udgiver massivt vinyl boxset”