Lyt til fire numre fra Radioheads Phil Selways soloalbum

Tidligere har man kunnet downloade nummeret ”By Some Miracle” fra Radiohead-trommeslageren Philip Selways debutalbum. Kunne man lide hvad man hørte, så kan man nedenfor lytte til endnu tre numre fra albummet, der har fået titlen Familial.

Når man lytter til numrene – og resten af albummet i øvrigt – så falder det i ørerne, at trommerne er underligt lavmælte eller helt fraværende på flere af numrene, på den ellers udmærkede trommeslagers album. I stedet er der gjort plads til den akustiske guitar og de afdæmpede stemninger, der kan vække mindelser til Nick Drake, der også er en af Selways inspirationskilder.

Familial bliver udgivet den 30. august.

Philip Selway – Familial (Album Sampler) by Bella Union

More from Carsten Fjølner
4AD ønsker glædelig jul med gratis downloads!
Pladeselskabet 4AD er i julehumør! Det har de valgt at fejre ved...
Read More
0 replies on “Lyt til fire numre fra Radioheads Phil Selways soloalbum”