‘Borat’ skal spille Freddie Mercury i ny film

Peter Morgen, der stod bag filmene The Queen og The Last King of Scotland, er i gang med at skrive manuskriptet til en film om Freddie Mercury og hans liv som frontmand for Queen. Filmen vil fokusere på årene før Queens optræden til Live Aid I 1985, hvor bandet var på toppen af deres karriere og tryllebandt millioner af Tv-seere med numre som ”We Will Rock You” and ”Radio Ga Ga”. Bandet slog dog allerede stort igennem med albummet A Night at the Opera, der bl.a. indeholdte ”Bohemian Rhapsody”.

Indspilningerne af filmen vil begynde næste år, fortæller producer Graham King, der bl.a. er gået sammen med Robert De Niro og Queen manager Jim Beach om at producere filmen, der i øvrigt er blevet velsignet af de tre Queen-medlemmer John Deacon, Brian May og Roger Taylor. De to sidstnævnte vil komme til at spille en rolle i udvælgelsen af musikken til filmen, der vil bestå af Queen-numre såvel som Mercurys solo-numre.

Rollen som Freddie Mercury skal angiveligt spilles af Sacha Baron Cohen, der nok er bedst kendt i sine roller som Borat og Brüno.

Freddie Mercury, der er født Farrokh Bulsara, døde af AIDS i 1991 i en alder af 45 år.

More from Carsten Fjølner
0 replies on “‘Borat’ skal spille Freddie Mercury i ny film”