Jane’s Addiction arbejder på nyt album

Jane’s Addictions guitarist Dave Navarro har for nylig ytret sig om et kommende Jane’s Addiction album. Det gjorde han til PopStop.TV på den røde løber i forbindelse med filmen Jamie Kennedy: Uncomfortable.

Jane’s is going good. We’re actually writing quite a bit and getting ready to go into the studio in December and start recording tracks.We hope to have something out next year; early next year.

Noget tyder altså på, at Jane’s Addiction-fans ikke skal vente længe inden bandets femte album lander i butikkerne.

Inden sin første opløsning nåede Jane’s Addiction at udgive albummerne Jane’s Addiction (1987), Nothing’s Shocking (1988) og Rituel de lo Habitual (1990). Bandet blev derefter gendannet i 1997 og 2001, hvorefter de udgav albummet Strays (2003), inden bandet atter gik fra hinanden, for igen at blive gendannet i 2008. Denne er det dog uden Eric Avery, der har helliget sig andre projekter.

More from Carsten Fjølner
Wild Beasts annoncerer nyt album
Den 9. maj udgiver engelske Wild Beasts opfølgeren til Two Dancers, der...
Read More
0 replies on “Jane’s Addiction arbejder på nyt album”