As We Fight og The Psyke Project går sammen under navnet Ebola

As We Fight og The Psyke Project har været en markant del af det danske hardcore metal-miljø de seneste 10 år. Tilsammen er det blevet til 7 albums og hundredvis af koncerter. Næste album fra de to bliver et fælles album! Bandene er nemlig gået sammen om at udgive en 2xEp i form af en fuldlængde splitudgivlse.

Splitudgivelsen bliver udgivet under navnet Ebola den 21. marts og hvorvidt de to bands vil medvirke på hinandens numre er endnu ikke offentliggjort. Men den udsendte pressemeddelelse fortæller, at der i hvert fald vil blive indgået et samarbejde om fælles koncertvirksomhed efter udgivelsen af albummet. Så fans af de to bands kan godt begynde at glæde sig.

Se Kim fra pladebutikken Rockuglen udtale sig om de to bands og projektet herunder:

Læs mere på hjemmesiden her: www.thisisebola.com.

More from Carsten Fjølner
0 replies on “As We Fight og The Psyke Project går sammen under navnet Ebola”