Bright Eyes annoncerer nyt album

Foto: Lars Asmussen

Efter at have udgivet et par albums under navnet Conor Oberst and the Mystic Valley Band (2008 og 2009) og et enkelt sammen med M. Ward, Jim James og Mike Mogis under navnet Monsters of Folk (2009), så er Conor Oberst nu på vej med et nyt album under konstellationen Bright Eyes.

Den 15. februar udgiver Bright Eyes deres første album siden Cassadaga fra 2007. Albummet har fået titlen The People’s Key, og udover Conor Oberst tæller Bright Eyes denne gang Mike Mogis og Nathaniel Walcott, der også tidligere har været med, samt en række mere perifere musikere. Mike Mogis har produceret albummet.

Tracklisten til The People’s Key:

1. Firewall
2. Shell Games
3. Jejune Stars
4. Approximate Sunlight
5. Haile Selassie
6. A Machine Spiritual (In the People’s Key)
7. Triple Spiral
8. Beginner’s Mind
9. Ladder Song
10. One for You, One for Me

Nedenfor kan ses videoen til nummeret ”Coyote Song” fra tidligere i år, der stammer fra The Sound Strike, der fungerer som en protest mod en lov i Arizona, der giver politiet ret til at arrestere folk, der er mistænkt for at opholde sig illegalt i landet.

More from Carsten Fjølner
Fanø Free Folk Festival offentliggør årets program
Fanø Free Folk festival, der løber af stabelen fra den 23. til...
Read More
0 replies on “Bright Eyes annoncerer nyt album”