The Pains of Being Pure at Heart udgiver nyt den 28. marts

Brooklyn kvartetten The Pains of Being Pure at Heart er ved at være klar til at udgive opfølgeren til deres selvbetitlede debut fra 2009. Det kommende album bærer titlen Belong og bliver udgivet på pladeselskabet Slumberland den 28. marts.

Til at producere albummet havde bandet kaldt Flood ind og mixet har Alan Moulder stået for. Flood har tidligere produceret for store navne som U2, Depeche Mode, Erasure, Smashing Pumpkins, Nick Cave og The Killers, for bare at nævne nogle stykker. Alan Moulder har tidligere hjulpet bands som David Bowie, The Jesus and Mary Chain, My Bloody Valentine, Nine Inch Nails og mange flere. Et spændende valg af samarbejdspartnere, der kunne pege i retning af, at The Pains of Being Pure at Heart har lagt noget af sin lo-fi-lyd på hylden.

Titelnummeret fra albummet, der kan høres herunder, tyder også på en noget mere massiv lyd en tidligere. En lyd, der ikke er meget ulig den Smashing Pumpkins har excelleret i:

Tracklisten til Belong:

1. Belong
2. Heaven’s Gonna Happen Now
3. Heart In Your Heartbreak
4. The Body
5. Anne With An E
6. Even in Dreams
7. My Terrible Friend
8. Girl of 1000 Dreams
9. Too Tough
10. Strange

More from Carsten Fjølner
Black Mountain: In the Future
Black Mountain på toppen Medlemmerne af canadiske Black Mountain har haft travlt...
Read More
2 replies on “The Pains of Being Pure at Heart udgiver nyt den 28. marts”