Mastodon til Roskilde

Mastodon

Roskilde Festival er godt igang med at offentliggøre kunstnere i en lind strøm, og indtil videre har metalfans kunnet glæde sig over navne som Iron Maiden (UK), Autopsy (US)  og Terror (US). Men nu kommer bookinggrupen bag festivalen med endnu en hårdtslående offentliggørelse, da amerikanske Mastodon også lægger vejen forbi dyrskuepladsen til sommer.

Mastodon har spillet to gange før på Roskilde Festival – i 2005 og 2007, og når bandet til dette års Roskilde scorer hat-trick, er de aktuelle med liveudgivelsen Live At The Aragon. Sidste sommer skulle Mastodon have spillet på Copenhell festivalen, men måtte aflyse deres tour, så koncerten til sommer er en kærkommen erstatning.

Udover Mastodon er også Dååth (US) og Parkway Drive (AUS) blevet tilføjet plakaten.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Entakt opløses og forærer EP væk
Det danske band Entakt har valgt at kaste håndklædet i ringen, og...
Read More
0 replies on “Mastodon til Roskilde”