Art Brut på vej med nyt album

Londons Art Brut var på de flestes indielæber da de tilbage i 2005 udgav debutalbummet Bang Bang Rock & Roll. Siden har bandet udgivet It’s a Bit Complicated (2007) og Art Brut vs. Satan (2009) uden at det på nogen måde har føjet mere til deres popularitet – snarere tværtimod.

Men nu er Art Brut på trapperne med deres fjerde album, der har fået titlen Brilliant… Tragic! og udkommer den 23. maj på Cooking Vinyl. Albummet er produceret af Frank Black, der også producerede Art Brut vs. Satan.

Tracklisten til Brilliant…Tragic!:

1. Clever Clever Jazz
2. Lost Weekend
3. Bad Comedian
4. Sexy Sometimes
5. Is Dog Eared
6. Martin Kemp Welch Five A-Side Football Rules !
7. Axel Rose
8. I Am The Psychic
9. Ice Hockey
10. Sealand

Udover sangene på tracklisten har Art Brut også indspillet en sang med titlen “Unprofessional Wrestling”, der kan downloades her.

Om det nye album fortæller Edmund of Argos:

Well I sing on this one, Ian has a new pedal, Fred sings backing vocals for the first time and we let Jasper play a guitar solo (only on two strings though). Also, with the writing for the last album I really enjoyed writing about Mundane things trying to make them exciting. There were songs about riding buses, summer jobs and having songs trapped in your head. This time the album is more about how I think I’m psychic, songs for my funeral, the principality of Sealand and Axl Rose. Weightier topics I think. I’m also sexier now

0 replies on “Art Brut på vej med nyt album”