Hør Phosphorescent spille et Leonard Cohen-cover

På Leonard Cohens debutalbum, Songs of Leonard Cohen, er der et fremragende nummer kaldet “Hey, That’s No Way To Say Goodbye”. Det nummer har Matthew Houck, der har udgivet en fem fine albums under navnet Phosphorescent, lavet en behagelig version af, som kan høres her:

Det er langt fra første gang Phosphorescent laver covers af andre folks numre. Det ene af hans fuldlængdealbum er faktisk fyldt med Willie Nelson-covers og herunder kan høres hans version af Lucinda Williams’ ”Big Red Sun Blues”. En version, der slår originalen:

More from Carsten Fjølner
Andrew Bird til Amager Bio i næste uge
Den albumaktuelle violinspiller og fløjtevirtuos Andrew Bird lægger på mandag vejen forbi...
Read More
0 replies on “Hør Phosphorescent spille et Leonard Cohen-cover”