Anvil – Video-interview

Canadiske Anvil har eksisteret formelt siden 1978 og debuterede med albummet Hard’n’Heavy tre år senere. Siden er det blevet til i alt 14 studiealbums, et hav af koncerter og ikke mindst den anmelderroste dokumentarfilm Anvil – The Story of Anvil, der havde premiere på Sundance filmfestival i 2008. Efter filmen oplevede bandet en opmærksomhed og en tilsvarende succes, som de ikke havde oplevet i mange år – ikke mindst på grund af en musikindustri, der ikke længere troede på Anvils insisteren på at spille netop deres klassiske heavy metal.

Den oprindelige kvartet er i dag en trio, men stadig med Lips som frontmand og Robb Reiner på trommer, og Anvil har med deres fortælling bevist, at der stadig er værdier og substans i den musik, deres hjerter brænder for. Og at man altid skal holde fast i det udgangspunkt, man inderst inde tror på. Historien om Anvil er historien om ægte, troværdig og autentisk rockmusik, der ikke går på kompromis med musikindustriens corporate crap.

Diskant mødte Robb Reiner til Copenhell til en snak om bandets historie og om, hvordan de hver især tacklede deres nye status som celebre rockstjerner.

Written By
More from Carsten Meedom
Copenhell 2023 – Torsdag
Man kan ikke få alt, hvad man peger på, og det gælder...
Read More
0 replies on “Anvil – Video-interview”