Megadeth på vej med trettende album


Det er egentligt ret enestående at The big four of thrash metal stadig lever. Alle fire udgav de deres debutalbum i start/midt-firserne og var gennem disse med til at definere en ny genre – og alle er stadig aktive! Metallica er for længst blevet mainstream og samarbejder pt. med Lou Reed om et nyt album, der ifølge Lars Ulrich er 90 procent færdigt. Anthrax har fået Joey Belladonna tilbage bag mikrofonen, og bandet udgiver sit tiende album, Worship Music, den 13. september. Slayer udgav det forrygende World Painted Blood i november 2009 og har netop udgivet en koncert-dvd med titlen Dead Skin Mask – godt nok indeholdende en koncert fra 2002.

Nu er Megadeth også ved at være klar med nyt materiale. Albummet hedder THIRT3EEN og bliver udgivet på Roadrunner Records den 1. november. Til Rolling Stone fortæller Dave Mustaine følgende om titlen:

I was born on September 13th; this is my thirteenth record. It just seemed like it was the right thing to do to call it TH1RT3EN.

Derudover fortæller han også, at han begyndte at spille guitar som 13-årig.

THIRT3EEN følger op på 2009s Endgame, og er det første album siden den originale bassist Dave Ellefson er kommet tilbage i folden. Han var oprindeligt med i bandet fra 1983 til 2002.

Billedet til denne artikel er Megadeth anno Peace Sells… But Who’s Buying? (1986) som Megadeth netop har udgivet i en stor 25 års jubilæumsudgave.

More from Carsten Fjølner
Wilco og Feist hylder Woodie Guthrie på fælles covernummer
  Wilco og Feist har slået pjalterne sammen og lavet et cover...
Read More
0 replies on “Megadeth på vej med trettende album”