Four Year Stong kommer til Vega


Det amerikanske poppunk-band Four Year Strong lægger vejen forbi Store Vega og spiller op til dans den 9. februar. Med sig i bagagen har de deres fjerde album, In Some Way, Shape Or Form, som de udgiver i november i år. Four Year Strong – der efterhånden har 10 år på bagen – har tidligere opvarment for bands som Bad Religion, Sum 41 og Attack Attack! Denne gang er de selv hovednavnet og med sig har de This Time Next Year, der ligeledes er fra USA.

Billetsalget starter fredag d. 7. oktober via billetlugen.dk.

Indlejret herunder er tre numre fra Four Year Strongs kommende album og et med This Time Next Year.

More from Carsten Fjølner
Se video til ny Marissa Nadler sang
Den 14. juni udgiver Mariassa Nadler sit nye album, der blot bærer...
Read More
0 replies on “Four Year Stong kommer til Vega”