Musik for verdens skove på Train og Vega


I anledning af relanceringen af regnskovskampagnen som op gennem 80´erne og 90´erne fik mere end 200.000 danskere engagerede i regnskovsbevarelse, åbner den 28 år gamle forening Verdens Skove (tidl. Nepenthes) op for dørene til støttekoncerter i flere danske byer. De største i Århus og København hvor henholdsvis Train og Vega lægger hus til.

I dag står danskernes bevarede områder stadig, og i 2011 og 2012 samles der ind til regnskovsbevarelse i Nicaragua, i samarbejde med de lokale bønder. I Vega (d. 22. nov.) og på Train (d. 23. nov.) vil man i den forbindelse kunne opleve navne som Roxy Jules (m. Band), Pato Siebenhaar (DJ-Set), Maria Timm (m. band), CallmeKat (m. band), Lydmor (m.band), Boho Dancer, Forest Beat (medlemmer fra bl.a. Sorten Muld og Valravn) og DJ laptop.

Fik vi sagt, at der er fri entre!? Det er der, men man er velkommen til at donere et beløb mens man er der, eller købe sig en t-shirt, kalender, støttealbum eller noget helt fjerde.

0 replies on “Musik for verdens skove på Train og Vega”