Tennis udgiver nyt album d. 14. februar


Med albummet Cape Dory udgav indiepop-duoen Tennis i begyndelsen af året, hvad der her sidst på året viser sig at være et af 2011s bedste popalbums. Ægteparret Patrick Riley og Alaina Moore har dog ikke hvilet på laurbærrene, og allerede den 14. februar næste år udgiver de opfølgeren Young and Old. Til at hjælpe sig på det album har de hentet Patrick Carney fra Black Keys ind, for at give albummet en mere groovy lyd.

Den 6. december kan man købe første single, ”Origins”, på vinylsingle, men allerede nu kan du herunder høre hele nummeret. Singlens b-side hedder ”Deep in the Woods”.

More from Carsten Fjølner
Har Lily Allen udgivet sin sidste plade?
Ifølge det britiske musikmagasin NME, så har Lily Allen tænkt sig at...
Read More
0 replies on “Tennis udgiver nyt album d. 14. februar”