Danske Sky Architects på vej med international udgivelse

Den 5. maj bliver det århusianske band Sky Architects’ debutalbum The Promise of Tomorrow udgivet i USA, Europa og Japan.

Bandet, der længe gjort mere væsen af sig i udlandet end i Danmark, har lavet en plan, de selv kalder “Den store lancering”, som skal sørge for, at albummet får succes. Om planen fortæller Steffen Rasmussen:

Vi har lavet en plan som gennemgår hver eneste lille detalje omkring pladen, og fra starten selv valgt datoer, budgetter, pr-kanaler, fokus-lande, m.m. og så har vi ellers sat planen lækkert op grafisk og sendt ud til de folk vi på forhånd har ment var de rette til at arbejde med pladen.

Resultatet er et samarbejde med bl.a. danske VME (Agnes Obel, Lis Er Stille, Rosa Lux m.fl.) og hollandske Dunk! Records, der står bag post-rock-festivalen Dunk!Festival, hvor Sky Architects skal spille sammen med bl.a. britiske 65daysofstatic og amerikanske This Will Destroy You og Pelican.

På pladen medvirker bl.a. Anna Brønsted (Our Broken Garden), Karin Nielsen (Munich), Strygerkvartetten Who Killed Bambi (Dúné, Teitur, m.fl.) og dubstep-DJ´en Asger Bruun.

The Promise of Tomorrow er indspillet live hos den tidligere Hatesphere-frontmand Jacob Bredahl i Deadrat Studios.

More from Carsten Fjølner
Japansk kult-rock til Stengade i morgen
I morgen er der mulighed for at opleve et vaskeægte japansk kult-rockband...
Read More
0 replies on “Danske Sky Architects på vej med international udgivelse”