refused spiller hemmelig koncert – se video

Svenske Refused, der for nyligt offentliggjorde at de havde besluttet sig for at slå pjalterne sammen igen efter en pause på 14 år, og efterfølgende i en lind strøm har tilføjet koncerter til deres reunion tour, spillede i går en “hemmelig” koncert i deres oprindelsesby Umeå.

Svensk TV1 var på pletten, men fik ikke adgang til koncerten, og måtte pænt blive udenfor sammen med de mange andre skuffede fans, som ikke kunne komme ind på det lille spillested. Se reportagen om koncerten her!

Herunder kan du se en video inde fra selve spillestedet:

Refused spiller på sommerens Roskilde Festival.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Type O’ Negative – Symphony for the Devil
Gammel vin på nye flasker Hvorfor Type O’ Negative vælger at udgive...
Read More
0 replies on “refused spiller hemmelig koncert – se video”