Lyt til nyt fra Sky Architects – et nyt nummer hver dag


På lørdag udgiver det danske band Sky Architects albummet The Promise of Tomorrow, der følger op på sidste års ep The Reflection. I den anledning streamer vi her på diskant.dk et nyt nummer fra albummet hver dag op til udgivelsen – en streaming, der kun vil være tilgængelig i 24 timer. Hvert nummer vil blive ledsaget af en kort beskrivelse fra bandets side, der fortæller lidt om nummerets tilblivelse, tanken bag nummeret eller noget helt tredje.

Det første nummer vi kan præsentere for jer er ”All Free Must Fly”, der gæstes af Anna Brønsted (Our Broken Garden) og Karin Nielsen (Munich) og som ligger som fjerde skæring på albummet.

Om “All Free Must Fly” skriver bandet:

Vi havde talt om at lave noget helt lowkey. Thomas kom med hovedmelodien, Benjamin skrev en tekst og så blev det ellers et ret roligt og trommeløst nummer, med henblik på at kunne fylde på i studiet. Det har aldrig været tænkt som et live-nummer. Det fedeste ved historien bag er at vokalen er lagt ind i et one-take. Et take som faktisk bare blev lavet for at vi kunne høre hvad Karin havde lavet af vokalmelodi til nummeret. Da Karin så kom ud for at indspille det, nåede vi frem til at det fedeste take, sjovt nok var det som blev lavet uden tanke for at det skulle på pladen.

More from Carsten Fjølner
Joey Cape: Doesn’t Play Well With Others
Lagwagons Joey Cape har med Doesn't Play Well With Others udgivet sit...
Read More
0 replies on “Lyt til nyt fra Sky Architects – et nyt nummer hver dag”