Lyt til endnu et nummer fra Sky Architects kommende album

I dag udgiver det danske band Sky Architects albummet The Promise of Tomorrow, der følger op på sidste års ep The Reflection. I den anledning har vi de seneste dage streamet et nyt nummer fra albummet dagligt her på diskant.dk – en streaming, der har været tilgængelig i 24 timer.

Det sidste nummer vi kan præsentere for jer er ”Ignite”, der ligger som ottende skæring på albummet. Om det nummer skriver bandet:

Vores udgave af en “ballade”. Oprindeligt et guitar/vokal track fra Fasts hjemmestudie, men det blev videreudviklet af vores daværende pianist Christian. Vi syntes det var et flot og stærkt nummer og besluttede os for at hente Christian ind til en studiesession, og fik indspillet nummeret på to takes. Det er desuden ligesom alle andre tracks (undtagen ”All Free Must Fly”) indspillet live og uden klik.

More from Carsten Fjølner
The Dillinger Escape Plan sparker døren ind til Copenhell
Tidligere på ugen aflyste Mastodon, til stor fortrydelse for mange, deres koncert...
Read More
0 replies on “Lyt til endnu et nummer fra Sky Architects kommende album”