Lyt til endnu et nummer fra Sky Architects nye album


På lørdag udgiver det danske band Sky Architects albummet The Promise of Tomorrow, der følger op på sidste års ep The Reflection. I den anledning streamer vi her på diskant.dk et nyt nummer fra albummet hver dag op til udgivelsen – en streaming, der kun vil være tilgængelig i 24 timer. Hvert nummer vil blive ledsaget af en kort beskrivelse fra bandets side, der fortæller lidt om nummerets tilblivelse, tanken bag nummeret eller noget helt tredje.

Det fjerde nummer vi kan præsentere for jer er ”The Dark Wave”, der ligger som sjette skæring på albummet. Om det nummer skriver bandet:

Steffen ønskede at lave noget som passede lidt mere ind i hans lidt mere metal-orientede baggrund. Det var ligeledes et ønske om at have et live-track som kunne skubbe tempoet lidt op og sætte gang i sagerne fra starten. Da nummeret var færdigt, var ikke alle helt tilfredse. Så vi rev stykkerne fra hinanden og byttede rundt på det hele. Det her er så resultatet.

More from Carsten Fjølner
Joanna Newsom udgiver nyt album d. 23. februar
Den 23. februar udgiver Joanna Newsom sit længe ventede tredje album. Sidst...
Read More
0 replies on “Lyt til endnu et nummer fra Sky Architects nye album”