Spinkelman: Hole In Your Soul

Lad de gode idéer få frit løb og lad gerne arrangementerne være lidt mere skæve, end det er tilfældet på størstedelen af ”Hole In Your Soul”. Sangene og udtrykket har potentiale til et lille fint gennembrud, men det kræver lidt mere mod og opfindsomhed i arrangementerne.

Lovende momenter på blandet EP-debut

Den skotskfødte Warren French, der nu er bosat i København, debuterer under kunstnernavnet Spinkelman med EP’en Hole In Your Soul. Der er tale om melodisk indie-rock med en fin afveksling mellem det melankolske og det mere kantede og udadvendte.

Generelt fremstår Spinkelman som en udmærket sangskriver, men det er når der sættes mest kul på maskineriet, at sangene for alvor træder frem fra den let indadskuende melankoli, der særligt på en sang som ”You Stole The Sunshine” bliver lidt for stillestående. ”Dark Hazel Eyes” har en større intensitet og energi, men den bedste af sangene er åbningsnummeret.

Således åbner ”Heart On Your Chest” med en spilledåse-udgave af den velkendte bryllupsmarch, hvorefter en skarp melodi i et kantet arrangementet skaber en meget lovende indledning på denne EP. Løfterne bliver kun delvist holdt, for opfindsomheden går lidt i stå og det generelle lydbillede bliver lidt for forudsigeligt som EP’en skrider frem.

Lad de gode idéer få frit løb og lad gerne arrangementerne være lidt mere skæve, end det er tilfældet på størstedelen af ”Hole In Your Soul”. Sangene og udtrykket har potentiale til et lille fint gennembrud, men det kræver lidt mere mod og opfindsomhed i arrangementerne, hvis Spinkelman for alvor skal gøre sig bemærket.

Written By
More from Morten Wamsler
Annemarie Zimakoff: Ivory
Stærke sange, dygtig sangerinde Den danske sangerinde Annemarie Zimakoff debuterer som solist...
Read More
0 replies on “Spinkelman: Hole In Your Soul”