Katatonia til Amager Bio d. 14. november

Den svenske kvintet Katatonia var sammen med bl.a. Paradise Lost og My Dying Bride et af de helt store death/doom-bands tilbage i de tidlige halvfemsere. Siden er der sket en del med det efterhånden aldrende band, der blandt andet har inkorporeret elektroniske elementer i sin musik.

Sidste år gav Katatonia koncert i Lille Vega i forbindelse med tiårs-jubilæet på 2001s Last Fair Deal Gone Down. Denne gang kommer bandet dog med helt nyt materiale. Den 27. august udkommer nemlig opfølgeren til 2009s Night is the New Day – et album der scorede 9/10 her på siden med overskriften: ”Et album uden sidste salgsdato”. Det kommende album bærer titlen Dead End Kings.

Koncerten med Katatonia finder sted i Amager Bio, onsdag den 14. november, og billetsalget starter mandag den 16. juli, kl. 10.00 via BILLETnet.dk og på landets posthuse.

Med som opvarmning har Katatonia franske Alcest.

More from Carsten Fjølner
The Sadies: New Seasons
Nyt flot udspil fra The Sadies Sidst The Sadies gav lyd fra...
Read More
0 replies on “Katatonia til Amager Bio d. 14. november”