A Place To Bury Strangers besøger Aarhus og København til efteråret


Det er ikke længe siden at the loudest band in New York, også kendt som A Place To Bury Strangers, sidst besøgte Danmark, til en koncert der fik vores anmelder til at give hele 9 ud af 10, med ordne:

Selvom det var støjet og kaotisk, var det samtidig også satans seriøst og tjekket, og der var ikke skyggen af utjekket punk-stil. A Place To Bury Strangers og især Oliver Ackermann er ganske simpelt støj-genier, der skaber den helt perfekte lyd til deres dystre kærligheds sange, hvor alt deres kaos på en eller anden måde virker utroligt velovervejet.

Nu har man igen muligheden for at opleve dette kaos, da bandet allerede gæster Danmark igen til efteråret, med en koncert på Voxhall i Aarhus og en på Lions & Barrels i København.

Bandet udgav tidligere i år EP’en Onwards To The Wall, og har just udgivet fuldlængden Worship, der begge, bandet taget i betragtning, er mere stille og elektronisk præget, end gruppens tidligere værker. Man kan altså forvente materiale fra disse to nyudgivelser, samt den glimrende debut A Place To Bury Strangers og gennembruds albummet Exploding Head, til hvad der uden tvivl blive nogle ekstremt støjende og larmende koncerter.

Koncerterne løber af stablen søndag den 30. september i Aarhus og torsdag den 4. oktober i København.

More from Perry MacLeod Jensen
Lyt til Thurston Moores nye album produceret af Beck
Selvom albummet først udkommer officielt om en uges tid, streamer NPR Music...
Read More
0 replies on “A Place To Bury Strangers besøger Aarhus og København til efteråret”