SLUT: Honningbarna-konkurrence

Vi sætter cd'er med norske Honningbarna på højkant.

I samarbejde med Stone Solid Press sætter vi cd’er med Honningbarna på højkant.

Det nordiske rockband Honningbarna vandt tidligere i år den fornemme norske pris Spellemannspris 2011 for det års bedste rockalbum. En stor præstation af det unge band, der sidste år satte godt gang i Pavilion Junior på Roskilde Festivalen – og i år var det det nyligt afviklede Gutter Island det gik ud over.

Bandet er dog ikke færdig med at rocke Danmark! De spiller nemlig på Beta i København d. 18. oktober og Fermaten i Herning d. 20. oktober. I den anledning sætter vi fire cd’er på højkant, så du har mulighed for at lære teksterne og dermed råbe med på sangene fra første række til koncerterne. Vi udlodder tre almindelige versioner af sidste års album La alarmane gå og en speciel udgave af samme album, der er pakket ind i et hør-cover indeholdende klistermærker, badge og tekstark (se billedet).

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen om cd’erne er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål senest fredag d. 28. september.

Fra hvilket land kommer Honningbarna?

a) Norge
b) Sverige
c) Danmark?

0 replies on “SLUT: Honningbarna-konkurrence”