Eels udgiver nyt album i 2013

I 2009 og 2010 udgav Mark Oliver Everett, aka Eels, en albumtrilogi bestående af albummene Hombre Lobo (2009), End Times (2010) og Tomorrow Morning (2010). Efter en kort pause har E nu annonceret, at han er på banen med et nyt album, der bærer titlen Wonderful, Glorious, og som kommer på gaden til februar næste år.

Eels debuterede i 1996 med Beautiful Freak og runder Wonderful, Glorious den tiende albumudgivelse. Hvordan jubilæumsudgivelsen kommer til at lyde vides endnu ikke, og foreløbigt er kun trackliste og cover offentliggjort. Udover at udkomme i en version bestående af 13 numre, kommer albummet også i en deluxe udgave med 13 ekstra numre i form af studieindspilninger, b-sider og livenumre.

Tracklisten til Wonderful, Glorious:

1. Bombs Away
2. Kinda fuzzy
3. Accident prone
4. Peach Blossom
5. On The Ropes
6. The Turnaround
7. New Alphabet
8. Stick Together
9. True Original
10. Open My Present
11. You’re My Friend
12. I Am Building A Shrine
13. Wonderful, Glorious

More from Carsten Fjølner
C.V. Jørgensen spiller på Skanderborg Festival 2010
Noget kunne tyde på, at C.V. Jørgensen er ved at komme i...
Read More
0 replies on “Eels udgiver nyt album i 2013”