80ernes bedste albums

80erne-565x377
I løbet af februar måned offentliggør vi her på siden, hvad vi mener er de 30 bedste albums der er udgivet i 1980erne. Vi har i de seneste par måneder nomineret og voteret og glæder os til at vise et resultat, der på nogle punkter vil være indlysende, men som på andre måder vil være overraskende. Nogle vil nikke anerkendende til de valgte albums, mens andre vil ryste opgivende på hovedet.

Vi har tidligere gjort det med 00erne og 90erne, og nu er tiden altså kommet til 80erne. Vi tæller ned fra nummer 30 til nummer 1, og med hver ny placering vi offentliggør følger en retrospektiv anmeldelse af det pågældende album. Vi har lagt ud med Michael Jacksons Thriller i dag og fortsætter med nummer 29 i morgen.

God læselyst!

More from Carsten Fjølner
Okkervil River: The Stage Names
Nyt fremragende album fra Okkervil River Will Sheff og resten af Okkervil...
Read More
0 replies on “80ernes bedste albums”