Ny single fra Baby Woodrose

1. april udsender Baby Woodrose to af de overskydende numre fra Third Eye Surgery-indspilningerne som single. Det drejer sig om numrene "Light Up Your Mind" og "Bubblegum".

BabyWoodrose-Presse2012-565x377

Baby Woodrose udgav sidste år albummet Third Eye Surgery, der sendte bandet i en mere psykedelisk retning. To af numrene fra indspilningerne passede dog dermed ikke rigtigt længere ind på pladen, og de blev lagt på hylden.

Nu er Lorenzo Woodrose og Co. dog klar til at offentliggøre numrene, og 1. april udsendes “Light Up Your Mind” og “Bubblegum” derfor som single. “Light Up Your Mind” er en opløftende sang om at opbygge sin styrke og ifølge Lorenzo Woodrose er sangen dedikeret til Ralph A. Rjeily, der i mange år fungerede som booker, producer, lydmand, tourmanager m.m. for Baby Woodrose. Ralph døde sidste år efter en årelang kamp mod kræft. Du kan lytte til “Light Up Your Mind” nedenfor.

B-siden “Bubblegum” er ifølge pressemeddelelsen et hårdt Kinks-agtigt nummer.

Lørdag d. 6. april spiller Baby Woodrose deres eneste danske koncert i 2013 på Loppen, hvor Setting Son er med som opvarmning.

More from Claus Wrang Riis Michaelsen
Første del af eksklusivt Opeth boxset klar
Er man diehard fan af det svenske metalband Opeth, kan man godt...
Read More
0 replies on “Ny single fra Baby Woodrose”