Neutral Milk Hotel annoncerer koncerter

neutralmilkhotel-presse-1998-300x300

Neutral Milk Hotel nåede kun at udgive to albums inden de gik hver til sit i 1999, hvor de spillede deres sidste koncert. Siden har der været stille om bandet – og i særdeleshed om frontmand Jeff Mangum. Netop Mangum begyndte dog at røre på sig igen i 2011, hvor der også blev udgivet en flot Neutral Milk Hotel vinyl-boks. Siden har mange – inklusiv undertegnede – håbet på en gendannelse af Neutral Milk Hotel, der vist egentligt aldrig har været opløst.

Nu, efter 14 år inaktivitet, er der igen liv i Neutral Milk Hotel, der netop har offentliggjort følgende koncertplaner:

Oktober
22 – Athens, Ga. @ 40 Watt Club (med Elf Power)
23 – Athens, Ga. @ 40 Watt Club (med Half Japanes)
25 – Asheville, N.C. @ Thomas Wolfe Auditorium (med Half Japanese og Daniel Johnson)

November
28 – Taipei, Taiwan @ Hostess Club Festival

December
1 – Tokyo, Japan @ Hostess Club Festival

Bandet vil bestå af Jeff Mangum, Scott Spillane, Julian Koster and Jeremy Barnes, der også var holdet omkring bandets seneste album In the Aeroplane Over the Sea (1999). Om der også er et nyt album på vej er der desværre endnu ikke noget nyt om.

Siden udgivelsen af In the Aeroplane Over the Sea har Jeff Mangum ikke lavet det store rent musikalsk – i hvert fald indtil 2011, hvor han begyndte at spille live igen. Julian Koster er nu frontmand i The Music Tapes, Scott Spillane er frontmand i The Gerbils og Jeremy Barnes spiller med A Hack And A Hacksaw.

More from Carsten Fjølner
The Mars Volta har tracklisten til deres kommende album klar
Roskilde-aktuelle The Mars Volta kan ikke beskyldes for at gå efter mundrette...
Read More
0 replies on “Neutral Milk Hotel annoncerer koncerter”