Nyt projekt fra Noah Rosanes

theballandthewall-565x377

Den alsidige danske musiker og producer Noah Rosanes har netop søsat sit nye soloprojekt, der bærer navnet The Ball and The Wall (TBATW). Projektet handler om, at Noah Rosanes under navnet TBATW på skift inviterer en række kunstnere ind som legekammerat i forbindelse med et enkelt nummer. Hvert nummer fungerer som en single – uden at der kommer et album ud af det.

Første udspil er lavet i samarbejde med Allan Mattsson (Raise Dead, Diefenbach) og er et fint melankolsk electropop-nummer. Videoen til nummeret – der kan ses herunder – er anderledes i forhold til hvad man ellers ser; 20 forskellige kunstnere og kreative sjæle er blevet udvalgt, og de har hver især haft mulighed for at fortolke et 10 sekunders musikklip på sin helt egen måde, hvorefter det hele er blevet sat sammen.

Udover nummeret med Allan Mattsson, er der en duet på dansk mellem Penny Police og Echo Me på trapperne, og albumaktuelle Boho Dancer har også meldt sig klar til at se, hvad der kan ske i sammenpillet mellem The Ball and The Wall.

Vi venter spændt.

More from Carsten Fjølner
Roskilde Festivalen offentliggør årets program
Det med stor spænding ventede program til årets Roskilde Festival er netop...
Read More
0 replies on “Nyt projekt fra Noah Rosanes”